Få verktyg att leva i lätthet som högkänslig och sensitivt begåvad

Kostnadsfritt Webbinarium PÅ ZOOM | 4 april 2024 kl 19:00

I mitt kostnadsfria webbinarium får du chansen att lära dig mer om vad det innebär att vara högkänslig och få rätt verktyg för att lugna ett överstimulerat nervsystem! Anmäl dig till webbinariet genom att klicka på knappen nedan.

Webbinarium: "Högkänslighet och Sensitivt begåvad"

Har du någonsin känt dig överväldigad av känslor och intryck? När allting är för mycket och du orkar inte ta in mer.

Högkänslighet är inte en diagnos, utan är ett personlighetsdrag som många personer delar. Statistik visar att en av fem människor kan beskrivas som högkänsliga, och det är lika vanligt bland både män och kvinnor.

Att vara högkänslig innebär att man bearbetar tankar och känslor på ett djupare sätt, har en högre grad av empati, större tendens att bli överstimulerad och en ökad känslighet för detaljer och stimuli.

Webinarie Högkänslighet

Du kommer lära dig om…

Under detta webbinarium kommer vi att utforska olika tecken som kan tyda på högkänslighet, inklusive:

  • Att lätt bli överväldigad av sinnesintryck.
  • Att lätt påverkas av andras sinnesstämningar.
  • Att bli överstimulerad när det händer mycket runt omkring.
  • Att känna ett behov av att dra sig undan till en tyst plats för att få vara för sig själv utan stimulans under hektiska dagar.

Vi kommer att titta närmare på hur man kan identifiera och förstå högkänslighet samt dela strategier och verktyg för självhantering. Genom ökad medvetenhet och kunskap kan vi skapa en bättre förståelse för högkänslighet och stödja varandra i att skapa en balanserad och hälsosam livsstil.

Anmäl dig till webbinariet den 4 april genom att fylla i formuläret nedan. Webbinariet är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Anmäl dig till mitt kostnadsfria webbinarium om högkänslighet

4 april 2024 kl 19:00 | LIVE GENOM ZOOM

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till mitt kostnadsfria webbinarium!

"Det är viktigt för dem som identifierar sig med högkänslig personlighet att förstå att detta inte är något som behöver "fixas" utan snarare omfamnas och vårdas."

– Marianne Jönsson
Om mig

Marianne Jönsson

Mitt namn är Marianne Jönsson och jag är författare, professionell coach, mentor och utbildare. Jag är själv högkänslig och sensitivt begåvad och har mött både framgångar och motgångar genom livet. 

Det tog mig många år att förstå min känslighet långt innan begreppet högkänslighet fanns. Dagen när jag läste om personlighetsdraget, då föll alla bitar på plats. 

Jag önskar att jag hade känt till högkänslighet som ett personlighetsdrag i mina unga år och haft tillgång till verktyg och förhållningssätt som kunde ha underlättat min väg.

Med rätt verktyg är det möjligt att förstå den verkliga superkraft och gåva som vi högkänsliga och sensitivt begåvade bär på.

Varmt välkommen att använda styrkan i din högkänslighet och bli ditt bästa jag! 

Marianne Jönsson

Vad mina klienter säger om mig

marianne joensson quotations

Kajsa

“Jag känner mig fri och levande när jag blir coachad av Marianne.

Det som kommer fram under coachningen kommer djupt inifrån mig. Skillnaden i mitt liv är att jag är mer närvarande och medveten om hur jag vill leva mitt liv.

Jag rekommenderar Marianne som coach då hon är väldigt intuitiv och följsam. Marianne har de rätta redskapen och frågorna för att komma vidare i processen.”

marianne joensson quotations

Maria

“Marianne har en sådan personlighet som gör att man blir avslappnad och glad tillsammans med henne.

Hon skapar trygghet och ställer de där djupa, jobbiga frågorna som det mest självklara i världen.

Få har den viktiga förmågan att lyssna och locka fram svaren ur det dolda på ett så fint sätt.”

Följ mig i sociala medier