Boka ett kostnadsfritt nyfiken-på-samtal!

Har du tankar om att du kan vara högkänslig och sensitivt begåvad? Ta del av ett kostnadsfritt första samtal på 20 minuter med mig. Under samtalet får du tillfället att diskutera din situation och högkänslighet, för att identifiera vad du behöver hjälp med och utforska vilka vägar du kan gå för att nå dina mål.

Är du högkänslig och sensitivt begåvad?

Blir du lätt överväldigad av olika intryck eller känner du stark empati för andra som påverkar ditt sinnesintryck och dränerar dig på energi?

Då kan du ha personlighetsdraget högkänslig.

För dig som har personlighetsdraget högkänslig kan många olika intryck och känslor skapa överstimulans, och det är då extra viktigt att du lär dig identifiera de redskap som hjälper dig lugna ditt nervsystem.

Att ha detta personlighetsdrag betyder inte att du behöver fixa något. Istället handlar det om att, med hjälp av olika verktyg, lära känna dig själv och omfamna olika situationer som du kan möta i vardagen.

Högkänslighet

Börja med ett kostnadsfritt samtal!

Mitt namn är Marianne och jag är författare och en professionell coach som hjälper dig hitta de rätta redskapen för att bland annat hantera och kliva ur när dina känslor blir överväldigande, lära dig skilja på tankar och känslor, och hitta nya tillvägagångssätt för att minska stress.

Vi börjar med ett första kostnadsfritt samtal. Under detta samtal tittar vi närmare på vad du vill ha hjälp med utifrån dina förutsättningar ser ut och hur vi kan arbeta tillsammans i framtiden. Samtalet sker via telefon och varar i 20 minuter.

Jag ser fram emot att få börja lära känna dig!

Marianne

Boka ett kostnadsfritt första samtal

Passar dig som...

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vad mina klienter säger om mig

marianne joensson quotations

Kajsa

“Jag känner mig fri och levande när jag blir coachad av Marianne.

Det som kommer fram under coachningen kommer djupt inifrån mig. Skillnaden i mitt liv är att jag är mer närvarande och medveten om hur jag vill leva mitt liv.

Jag rekommenderar Marianne som coach då hon är väldigt intuitiv och följsam. Marianne har de rätta redskapen och frågorna för att komma vidare i processen.”

marianne joensson quotations

Maria

“Marianne har en sådan personlighet som gör att man blir avslappnad och glad tillsammans med henne.

Hon skapar trygghet och ställer de där djupa, jobbiga frågorna som det mest självklara i världen.

Få har den viktiga förmågan att lyssna och locka fram svaren ur det dolda på ett så fint sätt.”

Om mig

Hej, jag är Marianne!

Mitt namn är Marianne och jag arbetar som professionell coach, mentorcoach och utbildare.

Jag är internationellt certifierad coach genom ICF med lång erfarenhet av personlig utveckling och självledarskap. Genom coachande samtal, utbildningar och föreläsningar hjälper jag individer till ett hållbart ledarskap.

Mina ledord är att vara autentisk, en god lyssnare, öppen och nyfiken, trygg och lugn. Med hjälp av min intuition ledsagar jag dig som klient att hitta din väg till din egen kärna.

Livet händer oss alla hela tiden. Det är helt enkelt så det är att vara människa. Jag har mött glädje och sorg, livet har utmanat och samtidigt gett mig möjligheter till personlig utveckling.

Under åren har jag fått djupa insikter på ett personligt plan och många verktyg på vägen som hjälpt mig att utvecklas. 

Mina insikter och erfarenheter hjälper mig att välja och välja bort, att sålla bort det som är oviktigt för att välja det som är viktigt på riktigt.

Marianne Jönsson

Följ mig i sociala medier