Mariannes verktyg för att hantera högkänslighet

E-BOK

Mariannes verktyg för att hantera högkänslighet

En E-bok med insiktsfulla verktyg till dig som är högkänslig och sensitivt begåvad

I denna E-bok delar jag mina personliga erfarenheter och lärdomar om att vara introvert högkänslig i en värld som ibland kan vara överväldigande. Jag skriver från hjärtat och reflekterar över min egen resa, långt innan begreppet högkänslighet blev allmänt känt.

För mig tog det många år att förstå min känslighet, och min önskan är nu att bidra till andra högkänsliga genom att erbjuda verktyg, övningar och reflektionsfrågor. Dessa är utformade för att underlätta det dagliga livet och hjälpa till att navigera i en värld som inte alltid är anpassad för högkänsliga individer.

Genom konkreta verktyg och personliga insikter hoppas jag kunna guida dig mot att se din högkänslighet som en styrka och vägleda dig mot ett rikare och mer meningsfullt liv.

Allt är möjligt

Vad skulle vara möjligt för dig när du har utvecklat:

1. Förmåga att möta livet med lätthet och glädje:

Att stå rustad med verktyg för att möta livets utmaningar med en lätthet och glädje som kommer inifrån. Att kunna hantera både framgång och motgång med en positiv och balanserad inställning.

2. Trygghet att klara av det du vill:

En inre trygghet som ger dig tillit till dina egna förmågor och kapacitet att övervinna hinder och uppnå dina mål. Att känna dig självsäker och kapabel att navigera genom livets olika situationer.

3. Hitta ditt unika uttryckssätt:

Att upptäcka och omfamna din unika röst och uttryckssätt i världen. Att kunna kommunicera och agera på ett sätt som är autentiskt och i linje med ditt sanna jag.

4. Tillgång till din kreativitet:

Att vara öppen för och ha tillgång till din kreativa energi. Att kunna lösa problem på innovativa sätt och se möjligheter i det oväntade.

5. Tillgång till ditt inre och yttre ledarskap:

Att utveckla en stark koppling till både ditt inre själv och din förmåga att leda och påverka andra. Att vara en inspirerande ledare för dig själv och andra.

6. Framgång i ditt personliga ledarskap, som främjar din hälsa i sin helhet:

Att uppnå framgång i ditt personliga ledarskap, där balansen mellan kropp, sinne och själ främjas. Att din väg mot framgång är hållbar och stödjande för din övergripande hälsa och välbefinnande.

Möjligheterna är många när du investerar i din personliga utveckling och arbetar med att stärka dessa aspekter av dig själv. Dessa mål kan fungera som ledstjärnor på din resa mot ett mer meningsfullt och uppfyllande liv.

Köp e-bok: Mariannes verktyg för att hantera högkänslighet

Klicka på knappen nedan för att köpa din kopia av e-boken för endast 49 kr!

Vad mina klienter säger om mig

marianne joensson quotations

Kajsa

“Jag känner mig fri och levande när jag blir coachad av Marianne.

Det som kommer fram under coachningen kommer djupt inifrån mig. Skillnaden i mitt liv är att jag är mer närvarande och medveten om hur jag vill leva mitt liv.

Jag rekommenderar Marianne som coach då hon är väldigt intuitiv och följsam. Marianne har de rätta redskapen och frågorna för att komma vidare i processen.”

marianne joensson quotations

Maria

“Marianne har en sådan personlighet som gör att man blir avslappnad och glad tillsammans med henne.

Hon skapar trygghet och ställer de där djupa, jobbiga frågorna som det mest självklara i världen.

Få har den viktiga förmågan att lyssna och locka fram svaren ur det dolda på ett så fint sätt.”

Marianne Jönsson
Om mig

Hej, jag är Marianne!

Mitt namn är Marianne och jag är författare, professionell coach, mentor och utbildare. Jag är själv högkänslig och sensitivt begåvad och har mött både framgångar och motgångar genom livet. 

Genom mina egna lärdomar som högkänslig har jag även skrivit boken “Att se med hjärtat” och E-boken “Verktyg för att hantera högkänslighet” och hjälpt andra personer som har personlighetsdraget högkänslig att lära känna sig själva och hitta redskap för hantera tankar, känslor och stress som uppstår i vardagen.

Jag är internationellt certifierad coach genom ICF med lång erfarenhet av personlig utveckling och självledarskap. Genom coachande samtal, utbildningar och föreläsningar hjälper jag individer till ett hållbart ledarskap.

Mina ledord är att vara autentisk, en god lyssnare, öppen och nyfiken, trygg och lugn. Med hjälp av min intuition ledsagar jag dig som klient att hitta din väg till din egen kärna.

Följ mig i sociala medier