Personlig utveckling

Sensitivt begåvad

Rusta dig med kraftfulla verktyg och strategier. Använd styrkan i din högkänslighet och bli ditt bästa jag.

Få verktyg och bli bästa vän med din högkänslighet

En vägledning som hjälper dig att utforska din känslighet och förstå varför du reagerar som du gör. Lär dig hur du med lätthet hanterar och kliver ur, när känslorna blir överväldigande.

Vad du lär dig

I det här programmet lär du dig att hantera din känslighet genom att skapa en trygg relation till dig själv. Du får verktyg som stärker dig, ger god självinsikt, god självkännedom och självförtroende. Du finner en ökad stresstålighet i vardagliga situationer och du lär dig att bemästra tankar och känslor.

Hur du går i mål

Programmet “Sensitivt begåvad” går online och går att se i efterhand, om du inte kan delta eller vill se igen. Du får möta andra högsensitiva personer i grupp och dela insikter och erfarenheter. Vi varvar samtal och teori med praktiska övningar för ökad självkännedom.

Varmt välkommen att använda styrkan i din högkänslighet och bli ditt bästa jag!

Marianne

Varmt välkommen att använda styrkan i din högkänslighet och bli ditt bästa jag!

Marianne

Försäkra dig om att 'Sensitivt begåvad' är rätt för dig

Boka nyfiken-på-samtal

Du har troligtvis en del frågor och funderingar om ’Sensitivt begåvad – Personlig utveckling’ är rätt för dig. Din utveckling är viktig för mig och därför är det viktigt att vi är rätt för varandra.

Ta chansen och boka ett kostnadsfritt nyfiken-på-samtal där vi får möjlighet att prata med varandra. Få svar på dina frågor. 

Samtalet är kostnadsfritt och sker på telefon. 

Fyll i dina uppgifter så jag vet vart jag ska skicka länken till min bokningskalender. 

Jag ser fram emot att få prata med dig!

Marianne