E-boost för högkänsliga och sensitivt begåvade

Fyll på ditt må-bra-konto

När nervsystemet är överstimulerat är det av vikt att bjuda in vila, återhämtning och aktivera det parasympatiska systemet och tillåta kropp och själ att bara vara eller att göra något som fyller på må bra-kontot med glädje och kreativitet. Att bjuda in lugn och ro för en stund.

Som högkänslig kan man helt enkelt behöva mer tid för att bearbeta alla intryck. Den här e-kursen “7 steg till inre lugn för högkänsliga – fyll på ditt må bra-konto” är en inbjudan till dig att bjuda in egentid och tid för paus och återhämtning.

Läs

Innehåll i text

Lyssna

Min röst i dina öron

Reflektera

Övningar och reflektioner

Kursen är upplagd i sju moduler med både text- och ljudfil samt arbetsblad med reflektionsfrågor. Hitta en lugn plats där du får vara i stillhet en stund och gör det mysigt och bekvämt för dig. Läs och lyssna på det du behöver i din takt och bjud in tid för reflektion och skriv gärna ned dina insikter, tankar och idéer i en vacker anteckningsbok.

Önskar dig en fin stund! Du är ditt eget bästa sällskap!

7 moduler med både text- och ljudfil samt arbetsblad
Tillgång online under ett års tid
297 kr inkl. moms

Att vara högkänslig innefattar en rik palett av tankar och känslor

Högkänsliga har ett rikt inre liv, fullt med tankar och känslor som ska härbärgeras i det dagliga livet. Alla intryck som ska bearbetas. Vi tänker djupt och eftertänksamt och behöver ofta gå ned till hjärtat och känna efter innan vi svarar. Det är viktigt för oss att det resonerar väl på alla plan.

Att vara högkänslig är inte en diagnos, utan ett personlighetsdrag som är medfött.
Uppskattningar visar att en av fem av alla människor kan beskrivas som högkänsliga, med en jämn fördelning mellan män och kvinnor. Det medfödda personlighetsdraget innebär ett djupare sätt att bearbeta tankar och känslor, större empati, större tendens att bli överstimulerad samt en högre känslighet för detaljer och stimuli.

7 steg till inre ro

För dig som är högkänslig och sensitivt begåvad har jag skapat denna e-boost. En möjlighet för dig till lugn och ro för en stund. 

En resurs som finns till hands för dig när ditt nervsystem är överstimulerat att bjuda in vila, återhämtning och aktivera det parasympatiska systemet. 

Ge dig själv tillåtelse och möjlighet att låta kropp och själ att bara vara eller att göra något som fyller på må bra-kontot med glädje och kreativitet. Att bjuda in lugn och ro för en stund.

7 moduler

Innehållet är uppdelat på sju moduler baserat på varsitt kapitel

Text, ljud och arbetsbok

Välj det som passar dig bäst, just då och efter vad som fungerar för dig.

Tillgång i 12 månader

Läs och lyssna på det du behöver i din takt. Bjud in tid för reflektioner. Återkom så ofta och många gånger du vill och behöver.

Hej, jag är Marianne

Jag arbetar som professionell coach, mentorcoach och utbildare.  Jag är internationellt certifierad coach genom ICF med lång erfarenhet av personlig utveckling och självledarskap.

Genom coachande samtal, utbildningar och föreläsningar hjälper jag individer till ett hållbart ledarskap. Mina ledord är att vara autentisk, en god lyssnare, öppen och nyfiken, trygg och lugn.

Med hjälp av min intuition ledsagar jag dig som klient att hitta din väg till din egen kärna. Livet händer oss alla hela tiden. Det är helt enkelt så det är att vara människa.

Jag har mött glädje och sorg, livet har utmanat och samtidigt gett mig möjligheter till personlig utveckling. Under åren har jag fått djupa insikter på ett personligt plan och många verktyg på vägen som hjälpt mig att utvecklas.

Jag skriver om högkänslighet utifrån mina egna erfarenheter och lärande av att vara introvert högkänslig i en överväldigande värld. Det tog mig många år att förstå min känslighet långt innan begreppet högkänslighet fanns.

Min önskan är att få bidra till andra med verktyg, övningar och reflektionsfrågor för att underlätta det dagliga livet.

Marianne

Boosta ditt må-bra-konto

Kurs online för dig som är högkänslig och sensitivt begåvad. 

Läs och lyssna på det du behöver i din takt. Bjud in tid för reflektioner. Återkom så ofta och många gånger du vill och behöver.

7 moduler – text, inlästa avsnitt, övningar och reflektioner
Pris: 297 kr inkl. moms

Copyright © 2024 Marianne Jönsson Alorum Utveckling